Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Με ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ των εγγεγραμμένων οικουμενιστών από το μοναχολόγιο της Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου απάντησε η αδελφότητα… !!!!!!!

ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΜΗΛΟΧΩΡΙΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΒΆΛΛΟΝΤΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ 4 ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΕΣ, ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 2-8-2017, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΘΕΟΚΛΗΤΟ

Θέμα: Η ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ…

4 prodosia pist. istΜε ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ των εγγεγραμμένων οικουμενιστών από το μοναχολόγιο της Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου απάντησε η αδελφότητα… !!!!!!!

Γράφει ο Βαφειάδης Αναστάσιος vafkanast@gmail.com
Όπως δείχνουν τα πράματα, και πολύ έγκυρα σας έχουμε ενημερώσει, αφενός μεν η αδελφότητα της Ιεράς Μονής Αγίας Παρασκευής δεν πρόκειται να αφήσει να πέσει το Μοναστήρι αμαχητί,,, αλλά αφετέρου βάλλουν κατά ριπάς και με βαρύ πυροβολικό…..Το μήνυμα που στέλνει η αδελφότητα είναι ξεκάθαρο… Εφόσον οι εγγεγραμμένοι μοναχοί του ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΑΣ, αποφάσισαν να ακολουθήσουν τον δρόμο τον αντίθετο του Χριστού, αυτόν του Oικουμενισμού, της πανθρησκείας, και των αιρετικών, δεν έχουν καμία θέση στο Μοναστήρι ΜΑΣ, και τους διαγράφουμε και τους αποβάλλουμε με ομόφωνη απόφαση ύστερα από απαρτία της Γενικής Συνέλευσης και όσοι έχουν δικαίωμα ψήφου…!!!!
Ο Ηγούμενος και Πρόεδρος π. Μάξιμος Καραβάς, Αρχιμανδρίτης π. Ιγνάτιος Καλαϊτζόπουλος, ο μοναχός π. Ευδόκιμος Χουντρής, ο μοναχός π. Ιγνάτιος Ντούσης και ο μοναχός π. Μωυσής Τάσσης υπογράφουν την απόφαση, η οποία είναι τελεσίδικη…..
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ…….. !!!!!!!!