Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΑΝΙΩΤΗΣ ΚΑΙ Η "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ" ΤΟΥ ΕΝ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ εντολή που έχει δώσει στους φίλους ΤΟΥ...

«Έχω πάει με τρεις γυναίκες ταυτόχρονα. Με την μία, έκανα σχέση μετά», δηλώνει ο Γιώργος Χρανιώτης


20|12|2012 


Περί (ταυτόχρονων) ερωτικών επαφών, ανικανότητας και (μη) χριστιανικών πιστεύω μίλησε ο Γιώργος Χρανιώτης στα πλαίσια συνέντευξής του σε εβδομαδιαίο περιοδικό.
«Είχα την πρώτη μου σεξουαλική εμπειρία στα δεκαπέντε μου. Ήμουν πιτσιρικάς παρθένος, πήγα σε οίκο ανοχής, δεν κατάφερα να λειτουργήσω και γύρισα σπίτι μου κλαίγοντας, γιατί νόμιζα ότι ήμουν ανίκανος. Έρωτα έκανα για πρώτη φορά στα δεκαεπτά μου στο Ξυλόκαστρο, με μια Γαλλίδα, τη Ζόρζια. Ήμασταν στο δάσος, σε ένα τραπέζι. Με πήρε από το χέρι και όταν τελείωσε η πράξη, τη ρώτησα: 'Με πόσες γυναίκες νομίζεις ότι έχω πάει;'' Μου απαντάει πέντε με δέκα και χάρηκα, γιατί δεν ήθελα να της δείξω ότι ήταν η πρώτη μου φορά».
Αυτό αποκάλυψε ο Γιώργος Χρανιώτης στο Εγώ Weekly. Προσθέτοντας -και εδώ είναι η ουσία- «Έχω φτάσει κοντά, αλλά δεν έχω εθιστεί στο σεξ. Κάποια στιγμή η ζωή μου δεν είχε άλλο ενδιαφέρον πέρα από το να φέρνω γυναίκες στο σπίτι. Έχει τύχει μια φορά, να πάω με τρείς γυναίκες στη Μύκονο. Με τη μια μάλιστα, έκανα σχέση. Ήμουν 23 χρονών και χάρηκα πολύ που μου συνέβη, γιατί δεν κρύβω, ήταν το απωθημένο μου».
Εξίσου έντονες αντιδράσεις αναμένεται να προκαλέσει το σημείο της συνέντευξης στο οποίο λέει πως δεν είναι Χριστιανός και πως δεν θέλει να ταφεί «Η εικόνα που έχω για το εαυτό μου πεθαίνοντας είναι ότι γίνεται ένα τεράστιο πάρτι και σκορπίζεται η στάχτη μου σε θάλασσα που έχει κύμα. Αυτή είναι Αυτό αποκάλυψε ο Γιώργος Χρανιώτης στο Εγώ Weekly. Προσθέτοντας -και εδώ είναι η ουσία- «Έχω φτάσει κοντά, αλλά δεν έχω εθιστεί στο σεξ. Κάποια στιγμή η ζωή μου δεν είχε άλλο ενδιαφέρον πέρα από το να φέρνω γυναίκες στο σπίτι. Έχει τύχει μια φορά, να πάω με τρείς γυναίκες στη Μύκονο. Με τη μια μάλιστα, έκανα σχέση. Ήμουν 23 χρονών και χάρηκα πολύ που μου συνέβη, γιατί δεν κρύβω, ήταν το απωθημένο μου».
Εξίσου έντονες αντιδράσεις αναμένεται να προκαλέσει το σημείο της συνέντευξης στο οποίο λέει πως δεν είναι Χριστιανός και πως δεν θέλει να ταφεί «Η εικόνα που έχω για το εαυτό μου πεθαίνοντας είναι ότι γίνεται ένα τεράστιο πάρτι και σκορπίζεται η στάχτη μου σε θάλασσα που έχει κύμα. Αυτή είναι η εντολή που έχει δώσει στους φίλους μου. Έχω ταξιδέψει στην Ινδία, έχω βρεθεί σε καύση νεκρού και έχω μια λιγότερο δυτική άποψη για το θάνατο».

Τέλος, όσον αφορά το πότε βρέθηκε πιο κοντά στο θάνατο, δήλωσε «Έχω έρθει πολλές φορές σε επαφή με το θάνατο με τη μηχανή μου. Θυμάμαι πως όταν ήμουν στη δραματική σχολή οδηγούσα μηχανή και είχα πιεί τόσο πολύ ένα βράδυ, που πραγματικά δεν έβλεπα μπροστά μου. Θα μπορούσα να έχω φύγει πολύ εύκολα. Υπήρχε περίοδος που έπινα ανεξέλεγκτα».


Πηγή: «Έχω πάει με τρεις γυναίκες ταυτόχρονα. Με την μία, έκανα σχέση μετά», δηλώνει ο Γιώργος Χρανιώτης | iefimerida.gr . Έχω ταξιδέψει στην Ινδία, έχω βρεθεί σε καύση νεκρού και έχω μια λιγότερο δυτική άποψη για το θάνατο».
Τέλος, όσον αφορά το πότε βρέθηκε πιο κοντά στο θάνατο, δήλωσε «Έχω έρθει πολλές φορές σε επαφή με το θάνατο με τη μηχανή μου. Θυμάμαι πως όταν ήμουν στη δραματική σχολή οδηγούσα μηχανή και είχα πιεί τόσο πολύ ένα βράδυ, που πραγματικά δεν έβλεπα μπροστά μου. Θα μπορούσα να έχω φύγει πολύ εύκολα. Υπήρχε περίοδος που έπινα ανεξέλεγκτα».


Πηγή: «Έχω πάει με τρεις γυναίκες ταυτόχρονα. Με την μία, έκανα σχέση μετά», δηλώνει ο Γιώργος Χρανιώτης | iefimerida.gr