Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ ΕΝ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ «ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΝΑΞΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΥΣ, ΙΕΡΕΙΣ , ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΕΣ»



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ  ΕΝ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ «ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΝΑΞΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΥΣ, ΙΕΡΕΙΣ , ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΕΣ»

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί,
Στις 2 Ιανουαρίου 2018 δημοσιεύθηκε από το ιστολόγιο «triklopodia. gr» η «ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΝΑΞΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΥΣ, ΙΕΡΕΙΣ ,ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΕΣ». Την είδηση αυτή κοινοποιήσαμε και εμείς αλλά  μη θέλοντας να σκανδαλίσουμε ούτε έναν από των «μικρών» μας αδελφών, λόγω ότι υπήρξαν ονομαστικές αντιρρήσεις, αφαιρέσαμε αυτήν από την οθόνη του υπολογιστή όχι όμως και από την καρδιά μας που πονάει για τα όσα συμβαίνουν αναμεταξύ μας. Ο νοών νοείτω!
Χάρη αληθείας καταθέτω ένα από τα e-mail  που αποστείλαμε στους επιτρόπους της πρωτοβουλίας αυτής:
"Σεβαστοί Πατέρες, ευλογημένη, αγωνιστική και ομολογιακή Χρονιά.Ευχαριστούμε για την πρωτοβουλία.
Μετά τιμής
Δημήτριος Β. Εμμανουήλ

Υ.Γ
Καλόν είναι οι επίτροποι αυτής της πρωτοβουλίας να προσκαλέσουν αρχικά τους "πρόκριτους των μαθητών", δηλαδή τους εν Χριστώ αδελφούς και πατέρες που εκφράζουν ικανό αριθμό πιστών, για να συζητήσουν επί των επίκαιρων θεμάτων ή προβλημάτων κι έπειτα να ανοίξει η εκδήλωση στο "κοινό" για το κοινό καλό."


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ