Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Προς Θεσσαλονικείς: Διώξτε τον Μπουτάρη από το Δήμο Θεσσαλονίκης χθες

Προς Θεσσαλονικείς: Διώξτε τον Μπουτάρη από το Δήμο Θεσσαλονίκης χθες

Δεν είναι μόνο αυτό που είπε για την αλλαγή του ονόματος του αεροδρομίου Μακεδονία και του σταθμού υπεραρτικοών λεωφορείων.
Ο Μπουτάρης "εργάζεται" μεθοδικά εδώ και χρόνια, προτού καν αναλάβει δήμαρχος, για την ανάδειξη μειονότητας, των "εθνικά Μακεδόνων" στην Ελλάδα.
Επίσης, εργάζεται μεθοδικά και με εξαιρετικά πονηρό τρόπο, για να παρουσιάσει στον κόσμο την εικόνα της "πολυεθνικής" Θεσσαλονίκης, της "ανοικτής πόλης", έτσι ούτως ώστε να δοθεί η εικόνα ότι πρόκειται για μια πόλη που δεν είναι ελληνική.


Αυτό, έχει ως στόχο να συνηθίσουν οι Έλληνες για να αποδεχτούν στη συνέχεια τα τετελεσμένα που μας ετοιμάζουν οι ιντστρούχτορες έξω και μέσα στην Ελλάδα, με την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας, που σημαίνει ότι αναγνωρίζουμε την ύπαρξη "μακεδονικής εθνότητας και γλώσσας".
Οι πολίτες της Θεσσαλονίκης έχουν εθνική ευθύνη να κινητοποιηθούν, όπως έγινε στο συλλαλητήριο, το οποίο είχε το θράσος να σαμποτάρει ο κύριος δήμαρχος, και να απαιτήσουν την έπτωση του Μπουτάρη από το αξίωμα του δημάρχου.
Ειρηνικά, δημοκρατικά, υπεύθυνα, όπως έγινε με το συλλαλητήριο, χωρίς να παίζονται πολιτκά ή άλλα παιχνίδια, να βρουν οι πολίτες τον τρόπο να τον εκπαραθυρώσουν.
Θα έχουν προσφέρει τεράστιο εθνικό έργο αν το καταφέρουν.
Για να παίρνουν σειρά οι άλλοι.
Δεν θα αφήσουμε την Ελλάδα στα χέρια ανεύθυνων και εγκάθετων ξένων κέντρων να την λεηλατήσουν.